Aanvragen van een nieuwe stadspas Venlo is weer mogelijk

Het is weer mogelijk om de nieuwe Stadspas Venlo aan te vragen. Stadspas Venlo is bedoeld als extra steuntje in de rug voor mensen met een laag inkomen. Met de Stadspas kan deze groep inwoners meedoen en genieten.

Mensen met een laag inkomen (tot 120% van de bijstandsnorm) kunnen nu een Stadspas aanvragen. Het tegoed op deze pas is bedoeld om bijvoorbeeld (een deel van) de contributie te betalen bij een sportclub maar ook om naar het theater of de bioscoop te gaan. Met deze pas kan gewoon betaald worden bij de aangesloten partners. Ook is er vanaf 1 januari een speciale app beschikbaar. 

Vanaf 1 januari de nieuwe website en app beschikbaar

Vanaf 1 januari start gemeente Venlo met een nieuwe partner: Groupcard. Dat betekent dat vanaf dat moment ook de nieuwe website en de app beschikbaar zijn. Vanaf dat moment kunnen onze inwoners via stadspas-venlo.nl zien welke aanbieders er zijn in de kernen van Venlo, wat het tegoed is op de pas en waar het tegoed is uitgegeven. 

Aanvragen

Een grote groep mensen die voldoen aan de voorwaarden hebben de pas al ontvangen. Mensen die voldoen aan de voorwaarden maar nog geen nieuwe pas hebben ontvangen kunnen deze nu aanvragen. Ga hiervoor naar venlo.nl/stadspas. Hier vindt u ook de voorwaarden en aanvullende informatie.