Informatie

De Kledingbank Venlo

Bijna dagelijks zijn er mensen in het nieuws. Mensen die het maatschappelijk zeer moeilijk hebben, niet meer goed voor zichzelf kunnen zorgen en daardoor in schrijnende omstandigheden terecht zijn gekomen. Steeds meer mensen beschikken niet over fatsoenlijke huisvesting, voldoende eten en kleding. Daarom ontstaan overal in het land voedsel- en kledingbanken. Ook Venlo heeft een kledingbank met een eigen onderkomen.
De kledingbank is een onderdeel van de Stichting Algemene Hulpdienst Venlo met als doel het gratis verstrekken van goede (her)bruikbare kleding en schoeisel aan mensen die het hard nodig hebben, maar dit (tijdelijk) niet meer kunnen betalen.

De organisatie en uitgifte wordt door de vrijwilligers van de kledingbank onder verantwoordelijkheid van de AHD Venlo uitgevoerd.

LET OP: het in het filmpje genoemde adres klopt niet meer.

Klik hier voor informatie over de verwijzing en werkwijze van de Kledingbank.

Locatie
De Kledingbank Venlo
St. Hubertusplein 18
5921 BD Venlo – Blerick

Openingstijden
Dinsdag en woensdag van 09.00 – 12.00 en van 13.30 – 17.00 uur,
donderdag van 09.00 – 12.00 uur.
Verwijzing meebrengen!

Afgifte van kleding
Gedurende de openingstijden van de Kledingbank Venlo, St. Hubertusplein 18 in Blerick, kan iedereen overtollige, nog goed bruikbare kleding aanbieden. Verzocht wordt om deze kleding schoon en goed verpakt af te geven. Ook bedrijven/winkels die restkleding hebben, nodigen wij uit deze kleding bij ons in te leveren.

Kledinguitgifte
Na verwijzing (verwijsbrief) en na een telefonische afspraak gedurende de openingstijden.
Telefoon (077) 3744734

 

Kinderafdeling Damesafdeling Herenafdeling